Skip to main content

OSKE for eksaminatorer


NTNU

Velkommen til nettkurset OSKE for eksaminatorer.

Dette er et nettkurs for deg som skal være eksaminator eller reserveeksaminator for medisinstudenter under OSKE på 1, 3 eller 4. studieår. Kurset har en varighet på ca 1 time, noe lenger om du aldri har vært eksaminator før.

I kurset vil du kunne tilegne deg de kunnskapene du trenger for å være eksaminator under OSKE. Du kan begynne når som helst og bruke den tiden du ønsker. Vi anbefaler bruk av PC/Mac.

I kurset lærer du om:
  • Hva er OSKE?
  • Hvordan være eksaminator?
  • Scoringsprogramvaren QPERCOM
  • Øv deg og se hvordan du scorer

Forutsetninger

Kurset er gratis og åpent for alle som skal være eksaminatorer eller reserveeksaminator under OSKE på NTNU. Ingen forkunnskaper er påkrevd.

Kursansvarlige

Course Staff Image #1

Marlene Iversen Halvorsrød

Marlene Iversen Halvorsrød er OSKE-kvalitetskoordinator ved Fakultet for medisin og helsevitenskap, NTNU. Dersom du har spørsmål om kurset eller knyttet til OSKE-eksamen, ta kontakt på epost: marlene.i.halvorsrod@ntnu.no.

Course Staff Image #2

Randi Moen Sund

Randi Moen Sund er administrativt ansvarlig for OSKE ved Fakultet for medisin og helsevitenskap, NTNU. Ved spørsmål omkring administrasjon eller eksamenspasienter, ta kontakt på epost: randi.sund@ntnu.no.

Vanlige spørsmål

Hvilken nettleser bør jeg bruke?

Kurset benytter Open edX plattformen som fungerer best med gjeldende versjoner av Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer, eller Safari.

See our list of supported browsers for the most up-to-date information.

Enroll