Skip to main content

Spillbasert læring - learning by doing


NTNU
Enrollment is Closed

Om kurset

Velkommen til et kurs som skal støtte deg i å gjennomføre ditt første spillbaserte læringsopplegg. Klikk på knappen ovenfor og meld din interesse, så blir du kontaktet over sommeren når vi går i gang!

Kurset gir deg en praktisk erfaring med spillbasert læring ved at det støtter deg i å legge opp, gjennomføre og evaluere et faktisk spillbasert læringsopplegg i din egen undervisning. Denne erfaringen danner basis for teoretiske og metodiske perspektiver vi tar opp i kurset.

Kurset vil tilby to læringsløp hvor ett er praktisk pedagogisk, mens det andre legger opp til å lese noe forskningslitteratur og bygge en dypere forståelse for spillbasert læring som pedagogisk modell.

Deltakelse i kurset er gratis og de som fullfører vil få kursbevis.

Forhåndskrav

Det eneste absolutte kravet er at du underviser en gruppe elever/studenter, og tør å utsette dem for et spillbasert læringsopplegg du har laget selv (slapp av, de vil elske deg for det!).

Kursinstruktører

Bilde av Magnus Henrik Sandberg

Magnus Henrik Sandberg

Magnus Sandberg har mer enn 15 års undervisningserfaring fra ungdomsskole, videregående skole og lærerutdanningen ved NTNU. Han har alltid vært opptatt av digitale arbeids- og læringsprosesser og var en pionér når det gjelder bruk av dataspill i undervisningen. Han jobber for tiden med en doktorgradsavhandling om Peer Gynt i dataspillversjon. Magnus er også del av podcastkollektivet Spillpedagogene og har dødd 3400 ganger i Cuphead.

Course Staff Image #2

Andreas Krokan

Andreas jobber som forsker ved Institutt for datateknologi og informatikk. Han har alltid vært interessert i dataspill, fra 90-tallets Duke Nukem, Myst og Riven til nyere tids Counter Strike, Red Dead Redemption, Toby +++. Andreas er også prosjektleder for NTNU Beta.

Lyst til å lytte til noe spillrelatert i sommer?